Mona solidària 2019

Posted on Updated on

El passat dissabte 27 d’abril, va tindre lloc la celebració de la 10a edició de la Mona Solidària. Com és tradició, cada any ens reunim a la Plaça Font i Sagué amb la finalitat de recollir aliments per la Fundació Banc dels Aliments.

La Mona Solidària és una iniciativa de la Pastisseria La Palma, que any rere any elabora una mona gegant que manté exposada al seu aparador. Aquest any, a la mona, hem pogut veure imatges representatives d’algunes associacions culturals del barri convertides en xocolata i ubicades al ben mig del Parc del Clot, entre elles, els nostres Clotus i Melis.

Durant tot el matí vam poder gaudir de música jazz a càrrec de la New Dixie Jazz Band i de les actuacions de Gegants del Clot, Diables del Clot, Tabaleres i Tabalers del Clot, Castellers de Barcelona i Ball de Bastons del Clot.

Finalment, les més menudes i els més menuts van poder trencar la mona a cops de bastó per poder degustar-la posteriorment. Va ser una jornada dolça i rodona!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s