Cap a Santa Eulàlia que hi falta gent!

Posted on Updated on

El passat 9 de febrer, en Martí i les abelletes del Clot vàren sortir pels carrers del casc antic de Barcelona. Els acompanyàven les nostres infatigables gralleres animant amb la seva música per allà on passàven i gran part de la Colla.

La cercavila va començar al Born i, tot ballant pels carrers, va arribar a la seva fi a la Plaça Sant Jaume. Va ser un día genial on les noves generacions de la Colla vàren ser les grans protagonistes. Va per vosaltres xics!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s