Visitem l’APANSCE

Posted on Updated on

Aquest passat dissabte 2 de febrer, la Colla es va compartir una estona amb l’Associació de Pares de Nens Sords de Catalunya. Amb nosaltres també van venir en Clotus, en Martí i les abelletes del Clot, disposats a ballar una estona tots plegats.

Durant tot el matí, vam poder viure una gran experiència i vam passar molt bons moments: des d’explicar els orígens dels Gegants del Clot fins a un taller pràctic de com enfaixar-se. Tothom qui va voler va poder portar les abelles, en Martí i fins i tot en Clotus, i fer-los ballar una estona.

Va ser una sortida molt divertida i enriquidora de la qual tots vam gaudir i aprendre moltíssim.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s