Mercè’19 – Part 2

Posted on Updated on

Back to the Future Text Effect

I ens vam aixecar ben d’hora, ben d’hora, per participar en el Matí Geganter que habitualment es celebra el dia 24 de setembre. Aquest acte de les festes de la Mercè, comença amb una plantada de gegants a la Plaça Sant Jaume, uns balls al ben mig de la plaça i, finalment, una cercavila multitudinària pels carrers del Casc Antic. Amb tanta feina a fer, havíem d’agafar forces, i no vam faltar a la nostra cita anual amb els “callos” del Bar Brusi. Les tradicions de Colla estan per seguir-les!

Amb la panxa plena, vam anar per feina. Mentre una part de la Colla s’organitzava per treure els gegants de dins de l’Ajuntament, un altre grup col·laborava amb el repartiment de les aigües a la resta de Colles convidades. Tenim un equip de luxe!!!

Quin gran ambient hi havia a la plaça!!! Un cop en Clotus, na Melis, en Martí, les abelles i en Charlie varen estar plantats, només quedava esperar que les colles acabessin els balls per començar la cercavila. Mentre esperàvem el tret de sortida, tot eren nervis i rialles.

I ja hi tornàvem a ser! Allò pel que havíem vingut, per fi havia començat. Un degoteig incessant de gegants varen començar a ballar enmig de la gent que no podia fer una altra cosa que somriure, ballar i aplaudir al ritme de les gralles i els tabals.

Ep, i aquest any vàrem tenir entre les colles uns espectadors ben especials. Samsung va voler enregistrar la cercavila per poder promocionar els seus nous televisors 8K… Així que si algun cop aneu a alguna botiga on venguin aquest tipus de televisors, potser podreu veure’ns en una molt alta definició 😉

mati17

I tot el que comença, té un final. Així, tot saltant i ballant, vàrem arribar al Pati Manning, on finalitzava la nostra aventura dins la Mercè d’aquest any. Per celebrar-ho, una foto de Colla com mana la tradició!

mati31

Però això no era tot… A la nostra seu, l’Orfeó Martinenc, ens esperava una cloenda molt gustosa: un dinar de colla, per reviure els bons moments passats durant aquests darrers dies i celebrar que tot havia sortit rodó!

XdEp

One thought on “Mercè’19 – Part 2

    Mercè’19 – Part 1 « Gegants del Clot said:
    7 Octubre, 2019 a les 6:34 am

    […] Un cop els gegants dormien dins de l’Ajuntament, tocava anar a descansar pel que ens esperava a l’endemà… […]

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s