Mercè’19 – Part 1

Posted on Updated on

Back to the Future Text Effect

Com cada any, el 23 de setembre encetava dos dies plens de gegants pels carrers del Casc Antic de Barcelona, amb motiu de les festes de la Mercè.
Cap al vespre, els gegants que havien estat exposats al Pati Manning, es plantaven al carrer per iniciar la Xambanga. La Xambanga és una cercavila poc convencional, ja que, a més de ser a la nit, es tracta de la més esbojarrada de les cercaviles que participem. Durant tot el recorregut, es poden veure gegants i Colles disfressades, al ritme de la música que toquen les xarangues i que ben poc s’assembla a les clàssiques cançons amb les que habitualment ens fan gaudir les nostres gralleres.

Aquest any, teníem algunes novetats, i és que en Clotus va deixar a l’armari la seva clàssica vara de mag, i la va canviar per una bola que no deixava de pampalluguejar, i na Melis estrenava capa. Una blanca i elegant capa blanca amb una vora de vellut verda feta per la Mercè. Reguapos per l’ocasió!

Aquest any, el recorregut de la Xambanga s’iniciava al Pati Manning i finalitzava, com és habitual, dins de l’Ajuntament de Barcelona. Emocions, balls i rialles varen recórrer els carrers de la ciutat fins a arribar a l’esperada entrada a la Plaça Sant Jaume on el públic esperava expectant l’entrada dels gegants a ritme de xaranga.

Un cop els gegants dormien dins de l’Ajuntament, tocava anar a descansar pel que ens esperava a l’endemà

To be concluded

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s