Mona solidària 2023

Posted on Updated on

Un any més, pels vols de Setmana Santa, alguns grups de Cultura Popular del barri ens vam ajuntar per donar suport i col·laborar amb l’acte que organitza la pastisseria La Palma per recollir aliments per les famílies més necessitades del barri. En aquesta 13a edició de la Mona Solidària vam poder contemplar l’espectacular mona que van fer dedicada als pirates i, evidentment, tastar-ne un bocí.

Un any més, la recollida d’aliments va ser tot un èxit i les veïnes i veïns del barri van respondre tan bé com ho fan habitualment. Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració i moltíssimes gràcies per fer del Clot, un any més, un barri millor.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s