Ja som a l’exposició!

Posted on

Comencem a escalfar motors per les festes de Santa Eulàlia, que enguany es celebren el 10, 11 i 12 de febrer. Aquestes són les Festes d’hivern de la ciutat de Barcelona que es celebren en honor de la copatrona de Barcelona.

Com a primer tastet d’aquesta festivitat, us convidem a visitar el Pati Manning, on podreu veure les abelles i el Martí, juntament amb altres figures de Colles i escoles de Barcelona, dins de la XIX Mostra de Gegantons i Capgrossos d’Escoles i colles Geganteres de Barcelona.

L’exposició organitzada per la Coordinadora de Colles Geganteres de Barcelona, estarà oberta del 5 al 10 de febrer de 10 h a 20 h, i serà el preludi de la cercavila que farem el dissabte 11 de febrer a les 11:30 h. La cercavila sortirà de la Plaça dels Àngels i finalitzarà a la Plaça Sant Jaume.

Si voleu conèixer tots els actes que es faran durant aquestes festes, podeu consultar el següent web.

Ens veiem pels carrers!!!


XIX Mostra de Gegantons i Capgrossos d’Escoles i colles Geganteres de Barcelona

On: Pati Manning (Carrer de Montalegre 7, 08001 Barcelona)

Preu: Gratuït

Dates i horaris: Del 5 al 10 de febrer de 10:00 a 20:00.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s