Poblenou 2021

Posted on Updated on

Com cada any, tornant de vacances, Poblenou celebra la seva Festa Major. I aquest any era una mica més especial que altres vegades doncs, a més de tornar d’un temps d’aturada degut a la pandèmia, la Colla celebrava el 40é aniversari i el Lloro del 36 feia 25 anys.

Tot i no haver cercavila, vam poder gaudir de la Festa Major de Poblenou fent uns balls i compartint moments amb les altres Colles assistents, i vam poder bufar les espelmes tots plegats. L’acte es va fer al Centre d’Imatgeria Festiva a Can Saladrigas, i va tenir dues sessions amb control d’aforament, distància de seguretat i totes les mesures del moment.

Moltes felicitats companyes!!!!!!!

One thought on “Poblenou 2021

    Mercè 2021 « Gegants del Clot said:
    23 Novembre, 2021 a les 7:20 am

    […] l’Exposició de Gegants de Barcelona. A meitat de l’exposició, vam anar a celebrar les Festes de Poblenou i, tan bon punt vam acabar, vam retornar les figures al Pati Manning. La plantada de la Mercè era […]

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s