Poble-sec 2021

Posted on Updated on

Amb moltes ganes de reprendre l’activitat, els amics del Poble-sec ens van convidar a participar, el passat dissabte 17 de juliol, a la Mostra de balls de Gegants, dins dels actes de la Festa Major.

Aquest any l’espectacle es va ubicar a la Plaça Ovidi Montllor. L’organització va preparar un escenari des d’on es feien les presentacions, entregues d’obsequis i des d’on gralleres i grallers fèien sonar les cançons. Just davant, es disposaven un seguit de cadires preparades per respectar les mesures COVID, amb la distància de seguretat pertinent, i que serien ocupades per tothom qui havia fet la reserva prèvia per poder assistir a la mostra. I entre les cadires i l’escenari, un espai ben delimitat perque les figures poguessin dançar alegrement.

I el dia va començar ben aviat, ja que les figures venien directament de l’Exposició d’imatgeria festiva de Berga, on s’hi havien estat dues setmanes.

De bon començament vam plantar darrera la plaça, “amagats” del públic, per poder crear més expectació. En aquests moments ja es notaven les ganes que teniem de tornar a fer ballar els gegants desprès de molt de temps de no fer una sortida.

L’acte va consistir en una entrada a la plaça emulant les cercaviles que fèiem abans de la pandèmia. Un cop vàrem ser allí, vam plantar a banda i banda de l’escenari, amb els gegants mirant fixement al públic. Tot seguit, les Colles van fer un ball individual, en el nostre cas, amanit amb la música de les nostres gralleres i, finalment, uns quants balls col·lectius que no voliem que finalitzèssin mai. Aquest cop vàren anar les abelles, na Melis i en Clotus, i la veritat es que ens ho vam passar molt bé i ens vam quedar amb ganes de més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s