25è aniversari d’en Martí i la Laieta de Pallejà

Posted on

El passat 9 de febrer, es va celebrar la XXVIà Trobada de Gegants amb motiu de la Festa Major de Santa Eulàlia de Pallejà. Va ser una celebració molt especial doncs, a més, es celebrava el 25è aniversari dels gegants Martí i Laieta. Per aquest motiu, 25 colles varen ser convidades i, entre totes elles, nosaltres.

L’event va tenir dos itineraris pels que les 25 colles ens vàrem repartir mentre ballàvem pels carrers de Pallejà. En Clotus, na Melis i, unes entremaliades abelles, varen fer gaudir a petits i grans.

WhatsApp Image 2020-02-09 at 11.40.32

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s