Alegria!!! És Festa Major!!!

Posted on Updated on

Ja ens ho deia la Trinca… Alegria, és Festa Major. En el nostre cas no vam matar el pollastre ni el capó, però vam fer una cercavila impressionant, com cada any 😉

Un 3 de novembre, de bon matí, a la plaça de Sant Josep de Calassanç, ens esperava un esmorzar de brasa, i uns núvols que amenaçaven la festa, però que finalment ens van respectar i ens van permetre gaudir del matí en companyia dels Gegants de Calassanç, els Gegants del Besòs, els Gegants de Nou Barris, els Gegants de Poble Sec, els Gegants de Cornellà i els Gegants de Sarrià… i, evidentment, dels nostres estimats Clotus, Melis, Martí, les abelles del Clot i el pallasso Charlie, que van ballar incansablement al so de la música de gralles i tabals.

La nostra cercavila ha esdevingut un clàssic ineludible de la festa major, amb la desfilada de gegants per tot el carrer Rogent, l’esperada aturada per agafar forces a la pastisseria La Palma, i el gran fi de festa a la Plaça Valentí Almirall.

El fi de festa va tenir una grandíssima cirereta per aquest pastís, que va ser la música dels Gegants del Clot, tocada en viu per les nostres fabuloses gralleres, i en Martí, na Melis i en Clotus, fent el ball creat exclusivament per a ells.

L’any vinent més i millor… Feliç Festa Major!!!!!

 

 

Deixa un comentari